Otthon | olcsó órák
kedvezmény mont blanc watches_replica Panerai karórák nagybani
kedvezmény Montblanc tollak watches_replica IWC ingenieur ár karórák
replika harang és Ross órák sale_fake Patek Philippe órák eladó
replika harang és Ross karórák prices_replica constantin Vacheron órák
replika Montblanc 4810 watches_montblanc Chopin órák
replika Montblanc 7050 p5086095 watches_replica eladási Rolex
replika Rolex minket watches_replica tervező órák nők
replika Rolex usa watches_iwc telepítési csat órák
Rolex rozsdamentes tengeralattjárós watches_iwc órák eladó uk
Rolex rozsdamentes watches_breitling klasszikus karórák
Zenith már döntött, hogy az egyik csodálatos modellek és gazdagítják, hogy hozzáférést mértékben tiszta awesomeness. Az új Zenith Grand Voyage meghatározná Academy Christophe Colomb Hurricane darab áll, és annak minden technológiai kiválóság. Kezdetnek, hogy használ egy bonyolult giroszkópos termék, őrzött egy rendkívül domború zafír szegmens, amely megtartja a szabályozó szerv a replika óra a vízszintes helyre. Másodszor, a frekvencia a szabályozó szerv 36.000 VPH mert állásfoglalásra bizonyosan El Primero, és replika omega 13420 órák nem utolsó sorban, ez benne van a biztosíték és a lánc folyamat akasztott fel a hordó amely biztosítja a rendszeres meghajtó bármilyen maradék elektromos tartalék. Mint ezeket a lenyűgöző képességekkel nem lennél 't elegendő, Zenith úgy döntött, hogy létrehoz egy exkluzív kiadás a időmérő, az is szükséges, csodálatos példája feltalálói kézművesség - replika óra lakkozás, gravírozás és miniatűr festmény hasznosítani, hogy egy ábrázolása Kristóf és a zászlóshajó - amelyek többnyire bejárták a hátsó oldalon a mozgás révén az átlátszó hátlap. Új Zenith Academy Christophe Colomb Hurricane Grand Voyage belül egy exkluzív zárt változata 10 darab, amelyek megvásárolhatók a megdöbbentő eladási ára 353.000 $.
jövevény a Zenith, mint elődje, ami premierje először a naptári évben a SIHH 2013 köszönheti bonyolultságát lenyűgöző El Primero 8805 kézi tekercselésű mozgás amely mint minden El Primero kaliber működik a jelentős gyakorisággal öt Hz. Ez gyakran több jelentős és eddig nem néztem a komplexitás jelen a mozgás. replika omega órák Csak a gondolat, a kaliber áll 354 alkatrészek, bár a teljes mennyiséget az alkatrészek módszerek 4 számjegy amint meghatározza a szakaszok alkalmazott két fő kérdés: a gömbcsuklós ketrec hasznosított egyensúlyi szabályozó szerv és Fusee és lánc módszer gyakori erő (különösen a térfogat használt területek a lánc), függetlenül a maradék energiát a tárolási tart, 50 több órán keresztül. El Primero 8805 integrálja 53. ékszereket saját épületben; it 's tizenhat ½ Lignes kiterjedt (amely megegyezik a 37 mm-es), és a vastagsága 5.eighty öt mm. katalógusa Zenith Academy Christophe Colomb Hurricane Grand Voyage replika karóra Vissza ismét
fő komplex Hinted egy szkelettált, gravírozott és zománcozott DialSince most már elő részletesen a technikai bonyolultság az alkalmazott kaliber, lehetővé teszi számunkra, hogy nem ás inkább a témáról, és fordítsuk figyelmünket felé hihetetlen illusztrációi tevékenységcsoportokat nap 'művészet volt tapasztalható a meghökkentő korlátozott verzió a Zenith replika órákat az Akadémia választék, amely létrehozta saját bejárattal szempontból. Ennek ellenére, mindig meg kell elhelyezni fel, hogy minden a néhány hihetetlen speciális vonások is lehet találni egy skeletonized háromdimenziós tárcsát az óra. A mozgalom 's hordót a sziámi Fusee és lánc folyamat érzékelhető a 10:30 együtt 01:30 pozíciókat, bár a gravitáció semlegesítésére pörgettyűs modult, valamint az öt Hz szabályozó szerv ül az alapja a arc területén. < br> Zenith Academy Christophe Colomb Hurricane Grand Voyage replika karóra katalógusa vadászat a számot a replika óra szentelt Kolumbusz Kristóf, az egyik különösen is elismerik a hatalmas szintje csalárdságukban hasznosított csak kézzel díszítik a három meglévő jelzések a tárcsázási - néhány óra és a perc (az elsődleges), kompakt másodperc (a kilenc o 'clock helyét), és egy elektromos tartalék jel (a négy o' óra állás). Minden egyes ilyen 3 kijelzők ölel guilloche minta, fehér zománc bevonat és blued ujjak és csavarok. Ezenkívül a felső lemez a skeletonized movemement teljesen üreges kézzel festett belsejében egy szép sötétkék árnyalatú, eltekintve a márka 's embléma és néhány indul, amely kiáll egy fokozottan . Esetleg talán a legcsodálatosabb mélység észrevehető a bejárat szempont lesz az ellensúly az anti-gravitációs programot, amely ábrázolja a mikro-festmény a Föld 'A déli féltekén. Szükségtelen kijelenteni, bájos festmény teljesen kész kézzel.
észbontó bonyolult jelenet a lap ismét Christopher Columbus, valamint a Santa Maria ShipEven mégis a bejárat része a replika óra áll jó néhány említett látványos díszek, a tényleges élvezetes indul, miután a flip a replika nézni a másik felé tényezője . amint te, akkor előfordulhat, hogy egy félelmetes miniatűr ábrázolják, amely annak minden élénk színek és gazdag díszítések által végzett felfogni szakemberei számos ötletes kézműves szolgál tisztelgés felé a híres tengeri felfedező csak akiről azt neveztek . a teljes összetételét épült eljárást használva a appliques gyártott arany, amelyeket egyenesen nekiláttak a mozgás. valószínűleg a fő részleteket, hogy megragadja egy 's középpontjában egy ábrázolása a Santa Maria, a zászlóshajó hajó Christopher Columbus az ő történelmi út 1492-ben áll pillanatban kivágott és mikro-vésett darabok, amelyek bizonyítják a meglepően mély replika a legendás hajó, különösen akkor, ha kötél és kötélzet aggódnak. Ezután megtalálja a csodálatos fehér vitorlák, amely lehet kialakítani zománc együtt hasznosítására champleve rendszer egy cloisonne alapot. Minden, kivéve egyetlen vitorla vannak együtt a történelmileg helyes lila kereszt, bár az utolsó személy mentén épült a márka 'népszerű szimbólum, amely megjeleníti a vezérlő csillaga.
A Santa Maria jövedelem az óceán, és ez valóban a mozgás megy nevelés híd, amely már vésett apró hullámok, majd lakkozva, hogy van egy áttetsző bevonat. még további vissza, a hordó híd mikro-festett, hogy állni ég, hogy már a tetején, hogy osztott az éjszakai és a munkanap. a záró mélység alatt ezen a területen a dekoráció lehet egy nagyon kis aranyozott fogaskerék edző amely a nap a horizonton. katalógusa részlet Zenith replika karóra katalógusa azonban, ez nem 't a teljes történetet, mivel a dísztárgyak továbbá tartalmaznak gyönyörű metszetek alján a mozgás, elhelyezni egyformán oldalán a kardáncsuklós felfüggesztést termék. Az elmúlt alkalmas, létezik egy reprezentációját szeksztáns, a navigációs eszköz a soha nem látott ér; míg az maradt, hogy talál egy metszet, amely mutatja az arcát Christophe Columbus, a legendás felfedező után, akinek a replika órát továbbra is elemzi, míg a legelső pozícióban.
Meg kellene magyarázni, hogy a Zenith Academy Christophe Colomb Hurricane Grand Voyage tartalmaz egy 18 karátos vörös arany burkolat együtt az átmérője 45 mm. Vastagsága fourteen.8 mm és a legvékonyabb pozíció 21.eight mm a legmagasztosabb területe a kupolás kristály. Szükségtelen megemlíteni, a kristály van kialakítva az ívelt zafír, amely egy tükröződés-mentes kezelés minden oldalról, bár a víz ellenállását intézkedések harminc méter. A Zenith újonc együtt referenciamennyiség eighteen.2211. 8805/36.C713 párosítva, amely egy barna aligátor szíj, amely rögzíti, amely egy hármas összecsukható kapocs tervezett rózsa arany. Rendelkezésre áll egy luxus mahagóni doboz ökör csont berakással amely igen valóban high-end módon is működhet egy humidor, amelynek képessége 80 szivar. A végső érintkező az a tény, hogy ez is működik szitanyomó papiruszra reprodukálja az eredeti térképet, hogy mondjuk a kifejezés a számunkra.