Otthon | olcsó órák
Hautlence, egy anagramma a híres svájci óragyártás bölcső Neuchatel, lenyűgöző luxus pártatlan replika óra modellt. 2012-ben, jelenleg is rendkívüli helyzet tovább erősödött a megérkezés a szervezet élén egy az ágazati 's legelismertebb személyisége, Georges-Henri Meylan. Meylan az egykori vezérigazgatója Audemars Piguet. Most az ő 70-es években ő alakult egy szervezet, melb Holdings, amely tulajdonosa nem csak Hautlence de emellett H. Moser.In az egyes szavak és kifejezések, az esetre, ha ül közel betartva a televízió egész nap te nyertél 't él kiterjesztett, így ez tényleg az, amit Georges -Henri együtt az ő fiai, nem hogy aktív maradjon.
Georges-Henri Meylan Guillaume Tetu
Munka feszülten a márka társalapítója Guillaume Tetu, hogy 'van elfoglalva épület egy teljesen új Órák örökséget, amit szeretnek elmagyarázni, hogy egy alternatív megközelítést időt mondani. A márka neve mögött egy vezető járat, nagyon motivált személyzet és számos a legjobb iparosok során a régióban. HAUTLENCE 's célja általában, hogy a védjegyet az időben.
Korábban ebben a naptári évben a gyártási bemutatta a legújabb a márka 's méltó HL2 választék. A Hautlence HL two.three. Jön a fekete DLC bevont 5 fokozatú titán és következik a HL2.1 fehér arany és a rózsa arany HL2.2. Először 2011-ben a replika Panerai oem pántok órák , replika hol vannak rolex órák készült, az alapelvek d' Kivétel sorozat, amely tartalmazza a HL2 replika órákat, volt az eredmények a márka 's célja, hogy készítsen tisztán mechanikai időmérők kínál alternatív módszer az idő mondja. katalógusa Hautlence HL2.3 alapelvek d 'Kivétel - Titanium katalógusa Mivel a márka' s indulása 2004 Hautlence régóta modell rámutatott kikísérletezéséhez szerkezet kódokat. a fémjelzi a Hautlence HL2.three, hasonlóan a többi replika figyeli a HL2 gyűjtemény, az a középen elhelyezett, retrográd percmutató és óra kijelző, amely hasznosítja a tizenkét lánc és számokkal, hogy ugrál előre minden alkalommal az óra változásokat.
Hautlence HL2.three, ugyanúgy, mint a Hautlence 2, már régóta fejlesztett, három funkciót és minden közülük világszerte szabadalmaztatott. Óra jelennek útján egy 12 csuklós láncot a paletta rendszer. A sebesség-szabályozó biztosítja, hogy a óra mutatják módosítások az ellenőrzött és zökkenőmentes módon 3-4 másodperc helyett azonnal. Ezzel teljessé negyvennyolc forradalmak minden és minden óra beállításához. Az óra rendszer aktiválódik egy forradalom rendszere elsősorban épül fel egy összekötő rúd mellett egy rack. Található a fennmaradó kéz szempontból a replika óra lehet a 'ketrec', amely tartalmaz egy oszcillátor, amely forog 60 ° óránként, és amely lehetővé teszi, replika rolex hogy kompenzálja a következményei, hogy a gravitáció van a mozgás. A végső szövődmény lehet a két hordó programot. Tartják az egyik hordó van tekerve az automatikus rendszer, amikor egy másik egyszerűen középpontjában a mozgás a komplikáció.
Hautlence HL2.3 Ötletek d 'Kivétel - Titanium katalógusa A számítógépes kaliberű HL 2.0 alkalmazásban replika óra magában foglal egy retrográd járástartalék mutató öt o' óra járástartalék tart, hogy negyven óra. replika TAG Heuer kaliber 11 órák A mozgás áll 552 tényezők és integrálja a 92 köves építése. Ez fut körül Lessen gyakorisága 18.000 VPH, annak ellenére, hogy az arányok 37.8mm hosszú, 33.2mm széles és 12.35mm vastagságú. Mint számos high-end mozgás, a befejező szép és igényes, szatén-matt, kézzel rajzolt, kézzel metszett, ruténium-antracit bevonat, amellett, hogy rendkívül csiszolt díszítéssel egész.
Hautlence HL2 Motion (Credits: © watchtime.com) hotelben Hautlence HL2.three kapható jelentős, de tagadhatatlanul kifinomult ötven x 42mm szögletes burkolat gyártott a fekete titán homokfúvott, szatén-matt és kézzel polírozott felületek . A replika óra jön, mint egy fekete és barna, kézzel varrott hengerelt széllel Louisiana krokodil bőr alapú szíj nagy négyzetméter. Mérleg. Az összecsukható kapocs titán és tizennyolc karátos rózsaszín arany.
Hautlence HL2.three Principles d 'Kivétel - PriceLimited egyszerűen 28 db, az egyik csak elindul, hogy vállalja az összeg óra képesség és tehetség megszerezhet összerakni a HL2.three, amely 180, replika Rolex 16800 tengeralattjárós órák 000 CHF mehet valamilyen módon magyarázni annak izmos ráta tag. Mint számos haute órák márkanevek Svájcban, akarata ellenére, hogy új és erős replika órákat, minden bizonnyal van acélos mag egyéni hogy keresztül működik a vállalat, amely jelzi, hogy replika órákat még elő, hogy szépen vizsgált és logikai hagyományok. Hautlence lásd maguk a csúcsra huszonegyedik század óragyártás.
További források a Hautlence HL2.3 titán Hodinkee, Monokróm, és megtekintési.
vagy megszerzésére ra Hivatalos Hautlence webhelyen. katalógusa kedvezmény mont blanc watches_replica Panerai karórák nagybani
kedvezmény Montblanc tollak watches_replica IWC ingenieur ár karórák
replika harang és Ross órák sale_fake Patek Philippe órák eladó
replika harang és Ross karórák prices_replica constantin Vacheron órák
replika Montblanc 4810 watches_montblanc Chopin órák
replika Montblanc 7050 p5086095 watches_replica eladási Rolex
replika Rolex minket watches_replica tervező órák nők
replika Rolex usa watches_iwc telepítési csat órák
Rolex rozsdamentes tengeralattjárós watches_iwc órák eladó uk
Rolex rozsdamentes watches_breitling klasszikus karórák